СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

        

П л а н и н а р с к у    с е к ц и ј у   је организовала и води учитељица Татјана Гленџа с циљем да окупи децу, њихове родитеље као и чланове локалне заједнице да на најбољи могућ начин искористе своје слободно време.

         Велику улогу у остваривању садржаја планинарске секције има  Планинарско – смучарско друштво „Железничар“ из Новог Сада www.psdzeleznicarns.org.rs. Њихови професионални водичи сваку шетњу веома добро планирају и прилагођавају групи деце коју воде. Шетње су углавном дуге око 10 km.У оквиру сваке шетње постоје деонице са благим успонима где се деца додатно ангажују, затим је увек добро осмишљена пауза где се  могу окрепити соком или воћем. Паузе се чешће праве на неким видиковцима где се пружа прелеп поглед на дивне пејзаже што додатно омогућава деци да уживају.

 

           Чланови планинарске секције желе да искажу велику захвалност на доброј бризи и стручном вођству следећим водичима : Миливоју Киждобранском, Богдану Суџуму, Катици Бешкер, Мирјани Николић, Стојанки Миличевић, Слободану Лалићу - Делеу, Милораду Новковићу, Милки Ожеговић. Захваљујемо се домару Бранки Петровић која нас је увек с осмехом и топлом пећи дочекивала у дому „Железничар“ на Поповици.

 

Фејсбук страница

SFbBox by psd to wordpress

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova