СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

Међу свим основним школама на територији града, школа „Ђорђе Натошевић“ је јединствена и по томе што наши ученици имају привилегију да на часовима другог страног језика уче и раде са страним лектором. Наиме, захваљујући сарадњи са Француским институтом у Србији и подршци Министарства спољних послова Републике Француске, ученици који се определе за учење француског језика, од школске 2013/2014. године, могу да слушају изворног говорника француског и уче уз његову стручну помоћ. У школској 2016/2017. години,  као и претходне школске године, са нашим ученицима ради госпођа Катрин Лануе.

http://www.ambafrance-srb.org/Frankofonija-i-partneri-francusko-srpske-saradnje-u-Vojvodini

http://www.institutfrancais.rs/srp/04e_1.html

 

У оквиру прославе месеца франкофоније, 17. марта 2017. године, имали смо ретку прилику и част да угостимо амбасадора Француске, госпођу Кристин Моро. У пратњи супруга Луја Мороа, Њена Екселенција је присуствовала часу француског језика у IVа одељењу. Присутни су били и господин Жан-Батист Кизен, директор Француског института у Србији, госпођица Флоранс Коц, аташе за сарадњу за француски језик у Србији, госпођица Жилијет Тирлик, координатор за билингвалну наставу, те као домаћин, директор наше школе.

Ученици су на забаван начин, кроз музику и игру, научили своје прве речи француског језика, а присутни гости су се и сами прикључили неким активностима на часу. На крају посете, госпођа Моро је упутила срдачне речи нашим ђацима, изразивши велико задовољство показаним вештинама учења и охрабрила их да наставе са откривањем лепота овог великог светског језика. 

Преостале слике можете погледати на следећем ЛИНКУ.

Програм за сведочанства 16а

Нови програм за штампање сведочанства можете преузети на следећем линку:

ПРОГРАМ ЗА СВЕДОЧАНСТВА.

Сат

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova