СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

У конкуренцији од 330 пријављених учитеља и наставника из основних и средњих школа, 15. децембра 2015 . године у Београду је изабрано 16 најбољих едукатора на територији Републике Србије, међу којима је и наша учитељица Дијана Малиџа. 
Реч је о пројекту "Најбољи едукатори Србије" који спроводи Удружење за подстицање предузетништва "Живојин Мишић" из Београда.  Кроз овај пројекат награђују се учитељи и наставници основних и средњих школа у Србији који се у свом послу истичу и остварују натпросечне резултате са својим ученицима. 
Учитељица Дијана је прошле године од стране родитеља ИВг била препозната као достојан кандидат кадар да понесе ово ласкаво признање. Учитељица је са поменутом генерацијом реализовала мноштво разноврсних активности: снимила је образовни филм "Моме граду за 265 година постојања" који је освојио 1. место на међународном фестивалу филмског стваралаштва за децу;  
са поменутом генерацијом је припремила и премијерно извела две драмске представе на малој сцени Позоришта младих: "Краљевски фестивал" и "Змај голубијег срца"; реализовала је низ малих одељењских пројеката, експеримената и истраживачких активности; континуирано је спроводила акцију "Читалачки дневник" и сл. Њен рад са децом је препознат као несвакидасњи, предан и врло креативан и разноврстан.  
У избору Најбољих едукатора Србије, поред Удружења "Живојин Мишић" као организатора, учествовали су и прошлогодишњи награђени едукатори, затим Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Оливера Тодоровић испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ), директор Математичке гимназије Срђан Огњановић и координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић."
 
Са начелником Школске управе Нови Сад, Јованом Вукчевићем и просветном саветницом Весном Радуловић 
Детаљи са стручног скупа "Најбољи едукатори Србије" у здању Народне банке Србије
Детаљи са стручног скупа "Најбољи едукатори Србије" у здању Народне банке Србије
Детаљи са стручног скупа "Најбољи едукатори Србије" у здању Народне банке Србије
Учитељица Дијана Малиџа и директор наше школе са помоћницом министра просвете Жељаном Лукић-Радојичић и са групом родитеља, предлагача за ову претсижну награду 
Родитељи наше школе и учитељица Дијана са Владимиром Преловцем, директором Удружења "Живојин Мишић"
Радост је подељена и са ученицима и родитељима садашњег Иб
Више о томе можете погледати на следећем ЛИНКУ.
 

Ko je na mreži: 2 gostiju i nema prijavljenih članova