СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

На конкурсу "Моћ воде" који је расписало Министарство просвете, науке и технолоског развоја, а чији је генерални спонзор компанија Зептер Интернатионал, 1. место у најмлађој категорији освојили су ученици 1.б наше школе са учитељицом Дијаном Малиџом.

Свечана додела награда је била 20. фебруара 2016. у Дечијем културном центру у Београду.

Било је веома лепо и свечано. Наши прваци, добитници ове вредне награде, публици су се представили ритмичком тачком "Нек' свуд љубав сја". 

Награде и дипломе је уручила заменица министра просвете, науке и технолошког развоја Зељка Лукић-Радојичић, чувени Миња Субота, као и представници компаније Зептер Интернатионал.

Део атмосфере вам преносимо и путем видео-записа на следећим линковима:

Видео: "Шампионски плес"

Видео: "Додела награде"

 

Ученици 1.б (Звончићи) са учитељицом Дијаном Малиџом освојили су 1. место на конкурсу образовног филма "Моћ воде" који је расписало Министарство просвете, науке и технолошког развоја. У оквиру одељењског пројекта који је подразумевао проучавање воде као дела неживе природе, ученици су са учитељицом снимили четири образовна филма у трајању од 6 до 7 минута. Циљ ове активности био је да ученици уоче да се нека појава (у овом случају вода) може проучавати са више различитих аспеката: медицинског, хемијског, физичког, уметничког, историјског и сл.

Филм је награђен у оштрој конкуренцији која је подразумевала преко 200 пристиглих филмова из целе Србије.

 

Филмове можете погледати на следећим линковима:

Моћ воде, образовни филм из четири дела.

Моћ воде - прича др Шрека.