Zima Dvoriste 4 Lepaskola

Добродошли на сајт ОШ ‚‚Ђорђе Натошевић" - Нови Сад

Ученици петог разреда обележили су Фибоначијев дан. КРЕАТИВЦИ су од 6 кругова чији су полупречници 1, 1, 2, 3, 5 и 8 направили занимљиве облике, КОНСТРУКТОРИ су конструисали Фибоначијеву спиралу, УМЕТНИЦИ су украшавали спиралу, ИСТРАЖИВАЧИ су на папирић записали по једну занимљивост о низу, спирали и златном пресеку, а ГЕЈМЕРИ су имали најлакши задатак, да добију што већи члан низа у игри 987. Ако желите да оборите наш рекорд и добијете број већи од 987, линк ка игрици налази се ОВДЕ.

Информатика 8. вежбе

Escape room - Природни бројеви и дељивост

Наша школа је узела учешће у међународном пројекту „Дан интелигенције 2022″ који је покренула Менса Србије. Догађај је реализовала наставница математике Марија Кузељевић са ученицима петог разреда наше школе. Ученици су одиграли један Escape room, утврдили знање из Природних бројева и дељивости и били успешни у откривању трагова и кодова. Најуспешнији тимови су добили дипломе. Више о овој вести погледајте на следећем линку:

>>> ESCAPE ROOM

Међународни дан смањења ризика од катасрофа

У организацији Црвеног крста Новог Сада, у нашој школи облежен је 13.10.2022. године Међународни дан смањења ризика од катасрофа. Едуковани волонтери реализовали су пленарно предавање и практичну вежбу евакуације за ученике трећег разреда. На почетку реализације ученицима је одржана презентација на тему Позив хитним службама, породични план евакуације и комуникације. Циљ пленарног предавања био је подизање свести, спремности и јачање отпорности локалне заједнице на катасрофе.

Подношење пријаве за завршни испит 2023

Поштовани родитељи, од 01.12.2022. на порталу МСШ, биће омогућена електронска пријава ученика за завршни испит.

Уколико имате налог на порталу Мој есДневник или налог на порталу за електронску идентификацију - eid.gov.rs, можете на порталу Моја средња школа поднети електронску пријаву за полагање завршног испита.

Портал МСШ

Кодови за гугл учионицу

Слободне наставне активности

Кодови

Мој есДневник

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova