СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

Обавештење за ученике који бораве у Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине

Обавештавамо све ученике основношколског узраста са територије Војводине који бораве на лечењу у Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине да нам се могу обратити како бисмо им помогли у реализовању наставе на даљину.

Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

---------------------------------------------------------------------------------

Наша школа има лиценцу за обављање васпитно-образовног рада са децом која са налазе на лечењу у Институту за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду. Настава се реализује по важећим наставним плановима прописаним од стране Министарства просвете и организује се за ученике од првог до осмог разреда.

У болничком одељењу раде наши наставници: Татјана Миљковић, Исидора Станков, Дејан Кујунџић, Владимир Теслић и Весна Максимовић. Распоређени су по одељењима и клиникама.

У својим почецима рад у болничком одељењу био је повремен и заступљен цамо са два наставника. Данас је то континуиран васпитно-образовни процес који реализује пет наставника. На овај начин помажемо ученицима из читаве Војводине да задрже континуитет у раду, надокнаде пропуштено градиво и тако лакше ухвате корак са својим вршњацима кад се врате у школу. Заједно вежбамо стрпљење, снагу и оптимизам. Дечије право на образовање наша је обавеза и одговорност.

 

У болници не постоји учионички простор са клупама, катедром и таблом, али уз мало воље и болнички кревет постаје ђачка клупа.

 

 

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova